Disclaimer - Henny Salimans, Beeldend kunstenaar

Ga naar de inhoud

Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat.

Henny Salimans is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

De websites waarnaar gelinkt wordt, openen in een nieuw venster.

Henny Salimans, Beeldend Kunstenaar; aangesloten bij Beroeps Organisatie Kunstenaars, Pictoright en de Kamer van Koophandel.

© Henny Salimans.
Kunstwerken van Henny Salimans zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Henny Salimans het werk openbaar te maken en/of te verveelvoudigen in enige vorm of wijze, of na te maken. De ‘Wave’-serie is bovendien geregistreerd.

As for Henny Salimans’ artworks all rights are reserved. No works are allowed to be reproduced in any manner whatsoever, without previous written permission from the artist. The ‘Wave’-series have been registered.
Terug naar de inhoud